طرز تهیه پودر پیاز خشک خانگی

0

پیاز خواص درمانی زیادی دارد که از مهم ترین آنها می توان به کاهش احتمال سرطان را مثال زد. پیاز علاوه بر خواص دارویی بر طعم و بوی غذا تاثیر زیادی دارد. امروز در مجله آبی برای شما طرز تهیه پودر پیاز را آماده کرده ایم که در بسیاری از غذاها قابل استفاده است.

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس با یک پارچه تمیز آب پیاز را بگیرید سپس حلقه های پیاز را از هم جدا کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و حلقه های پیاز را روی سینی بچینید. اصلا نباید پیازها روی هم قرار بگیرند فر را با کمترین درجه که دارد روشن کنید و سینی فر را داخل فر قرار دهید و برای ۲ ساعت بگذارید تا پیازها طلایی و خشک شوند مهم ترین نکته این است که هر ۱۰ دقیقه پیازها را زیر و رو کنید تا نسوزد.

وقتی پیاز ها خشک شدن از فر خارج کنید وقتی در دمای محیط قرار بگیرد کمی تردتر خواهد شد و صبر کنید تا خنک شوند بعد از خنک شدن بلافاصله داخل آسیاب ریخته و برای چند ثانیه اجازه دهید تا کاملا پودر شوند سپس داخل شیشه ای تمیز ریخته و درب ظرف را بسته به همین راحتی پودر پیاز شما حاضر شده است.

برای خشک کردن پیاز در سولاردم داخل سینی مخصوص سولار را کاغذ روغنی انداخته و روی پایه کوتاه قرار دهید و دکمه کانوکشن را بزنید و دما را روی ۱۱۰ درجه تنظیم کنید مانند بالا هر ۱۵ دقیقه مواد را زیر و رو کنید تا پیاز خشک شود.

پیشنهاد بعدی

 

تبلیغات : ثبت همایش

ممکن است شما دوست داشته باشید
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد های درون متن
مشاهده همه نظرات